Viadrus pelet set

Viadrus pelet set


Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, visokom stepenu iskorišćenja, lakom održavanju i dugim radnim vekom, ovi kotlovi predstavljaju najprodavaniji liveni kotao u Srbiji. S druge strane, pelet kao gorivo i setovi za njegovo korišćenje su sve prisutniji jer omogućavaju viši nivo komfora i ekonomičnu potrošnju.

Za sve vas koji ste kupili ovaj kotao ili imate nameru da ga kupite, a razmišljate o korišćenju peleta predlažemo najprodavaniji pelet set na domaćem tržištu FERROLI.

Pelet set se sastoji od VIADRUS U22 kotlova snage od 23-58 kW, na koji se ugrađuje* gorionik za pelet FERROLI SUN P7 (34kW) i FERROLI SUN P12 (55kW). U setu se nalazi i rezervoar za pelet u koji se može smestiti 140 kg goriva.

Radom postrojenja upravlja digitalna automatska regulacija što korisniku pruža sigurnost i zavidan komfor. Ventilator i elektrogrejač smešteni u gorioniku vođeni regulacijom, automatski pale pelet te održavaju plamen. Na gorionik je moguće povezati i sobni termostat tako da se upravljenje vrši prema sobnoj temperaturi.

Stepen iskorišćenja ovakvog seta ne zaostaje za uljnim ili gasnim sistemima, a sama potrošnja goriva je i do 40% manja nego u sistemima loženim lož uljem. * Da bi se ugradio gorionik na donja vrata kotla potrebno je prilagoditi otvor dimenzijama gorionika.


CenovnikProizvodi iz grupe

Alfa Plam Commo

Commo

Alfa Plam Commo compact

Commo compact

Alfa Plam Grande

Grande

Pelet set

Pelet set

MBS PELLET

MBS PELLET

THERMO PELLET

THERMO PELLET

TKAN MAX

TKAN MAX

BIO MAX

BIO MAX

BIO LUX

BIO LUX

TKAN

TKAN

COMPACT 20

COMPACT 20

Pelet Set

Pelet Set

Pelet set

Pelet set

solid therm set

Solid therm set

TKK3 Pelet

TKK3 Pelet

TKU3 Pelet

TKU3 Pelet

TOBY

TOBY

TOBY-B

TOBY-B

TOBY-H

TOBY-H

Viadrus pelet set

Viadrus pelet setIzrada sajtova: Blue City Media

Copyright Metacon d.o.o. 2015
Savska 2a, Ostružnica