Bosch pelet set

Bosch pelet set


U ponudi su dva gorionika, snage do 34 kW, odnosno 55 kW, odnosno tri različita seta za pelete. Set ćete odabrati na bazi dva podatka: raspoložiove visine dimnjaka i potrebne snage za grejanje.
Veoma je bitno da se koristi kvalitetan pelet, izrađen od drveta, koji garantuje ravnomeran i stabilan rad, i najmanju potrošnju u kilogramima.
Na gorionike PELET BRENN se može povezati sobni termostat, čime obezbeđujete da u sobama imate konstantnu temperaturu. Kada se dostigne željena temperatura, gorionik se gasi, a kada se spusti, ponovo se pali. Na ovaj način se štedi gorivo, a korisnici konačno imaju pravi komfor grejanja.
Osnovno gorivo: pelet od drveta
Set za pelet čine:
- Kotao na čvrsto gorivo BOSCH Solid 2000 B HE SFU/K
- Gorinik PELET BRENN sa transporterom i integrisanom automatikom
- Rezervoar za pelete zapremine 190 litara
- Vrata za ugradnju gorionika
- Transporter peleta

Uz svaki gorionik isporučuje se transporter peleta sa pužnim mehanizmom. Transporter je povezan sa gorionikom, odnosno njegovom automatikom, i menja brzinu kretanja u skladu sa isprogramiranom snagom gorionika.
Automatika
Na gorioniku se nalazi integrisana automatika sa tekst displejom za programiranje rada gorionika. Povezivanje i programiranje može izvršiti samo ovalašteni serviser.
Regulacija
Na gorionike se može povezati sobni termostat, običan ili programski, čime se obezbeđuje precizna regulacije temperature u prostoriji
Rezervoar
BOSCH ima u ponudi rezervoar zapremine 190 litara / 140 kg. Rezervoar je malih i kompaktnih dimenzija i lako se postavlja pored kotla. Ovaj rezervoar je dovoljan za grejanje kuće kvadrature ca. 100 m2 za ca. 3 do 5 dana.
Vrata za montažu pelet gorionika
Vrata su sastavno deo svakog seta, a mogu se i posebno poručiti u slučaju da ugrađujete pelet gorionik na ranije kupljen kotao BOSCH


CenovnikProizvodi iz grupe

Alfa Plam Commo

Commo

Alfa Plam Commo compact

Commo compact

Alfa Plam Grande

Grande

Pelet set

Pelet set

MBS PELLET

MBS PELLET

THERMO PELLET

THERMO PELLET

TKAN MAX

TKAN MAX

BIO MAX

BIO MAX

BIO LUX

BIO LUX

TKAN

TKAN

COMPACT 20

COMPACT 20

Pelet Set

Pelet Set

Pelet set

Pelet set

solid therm set

Solid therm set

TKK3 Pelet

TKK3 Pelet

TKU3 Pelet

TKU3 Pelet

TOBY

TOBY

TOBY-B

TOBY-B

TOBY-H

TOBY-H

Viadrus pelet set

Viadrus pelet setIzrada sajtova: Blue City Media

Copyright Metacon d.o.o. 2015
Savska 2a, Ostružnica