TEMY PLUS

TEMY PLUS


Toplovodni kotao-štednjak sa staklenim vratima i grejnom pločom 15-30 KW

Karakteristike

TEMY PLUS je kotao-štednjak proizveden i atestiran prema preporukama Evropske norme za male kućne kotlove-štednjake EN 12809. Kotao poseduje uverenje TSU Instituta iz Slovačke republike za kućne kotlove (znak CE, uverenje broj 93000021, od 28. oktobra 2009. godine).

Kotao-štednjak je namenjen etažnom grejanju prostorija i za istovremeno kuvanje. Uređaj je veoma jednostavan za korišćenje i rukovanje. Dimovodni izlaz je ostavljen na gornjoj strani grejne plotne kao i sa bočne strane kotla. Na taj način je kupcu prepušteno gde će povezati kotao na dimnjak čime se olakšava smeštaj kotla-štednjaka u prostoriji uz maksimalnu fleksibilnost.

Ram gornjih i donjih vrata kotla je izrađen od sivog liva. Gornja vrata ložišta su izrađena od vatrostalnog stakla koje je samočisteće zahvaljujući otvoru za provetravanje istog.

Novina: Na svim modelima posle 1.6.2010. na donjim vratima se takođe nalazi otvor za sekundarni vazduh za što bolje sagorevanje u kotlu.

Velika zapremina kotlovske vode u ložištu (60 litara za model 30 KW) garantuje sigurnu funkcionalnost proizvoda kao kotla za centralno grejanje.

Serijski ugrađen automatski regulator promaje, termomanometar kao i spiralni bakarni izmenjivač za ugradnju termičkog osigurača su dodatni delovi koji se isporučuju uz ovaj kotao.

Treba spomenuti da kotao nema izolaciju tako da toplotu predaje i direktnim zračenjem prema okolini (oko 1 kW). Odavanje toplote prema grejnoj ploči iznosi oko 4 kW. Ostatak se predaje instalaciji centralnog grejanja.

Garancija kotla je 5 godina, godinu dana na regulator promaje uz uslov ugradnje termičkog osigurača i korišćenja prema uputstvu.


CenovnikProizvodi iz grupe

Central 23

Central 23

Alfa Plam 70

Plam 70

Alfa Plam 90

Plam 90

Alfa Plam rustikal

Plam rustikal

Term 20

Term 20

Term 27

Term 27

BIO CET

BIO CET

BIO PEK

BIO PEK

CK B

CK B

EKO CK

EKO CK

Kraljevo c model

Kraljevo c model

Kraljevo etaz C20

Kraljevo etaž C20

Kraljevo etaz C25

Kraljevo etaz C25

Kraljevo FK model

Kraljevo FK model

Kraljevo K model

Kraljevo K model

Kraljevo LK model

Kraljevo LK model

Kraljevo R model

Kraljevo R model

2000 H

2000 H

3000 H

3000 H

2000 B

2000 B

Liveni kotao

Liveni kotao

BTK

BTK

TEMY-PLUS

TEMY PLUS

TEMY-PLUS-P

TEMY PLUS P

TEMY-S

TEMY S

TKH

TKH

TKH

TKK

TKK3

TKK3

TKKU

TKKU

TKU3

TKU3

TZK

TZK

Liveni kotao Viadrus U22

Viadrus U22Izrada sajtova: Blue City Media

Copyright Metacon d.o.o. 2015
Savska 2a, Ostružnica