Termoglave

Heimeier termoglava DX


Termostatska glava koristi energiju unutarnjih i vanjskih izvora toplote, ukljucujuci solarne izvore topline, toplotu koja zraci iz ljudi i elektricnih uredaja, te drugih izvora, kako bi zadržala sobnu temperaturu vazduha konstantnom. To pomaže da se izbegne rasipanje energije. Termostatska glava s ugradenim senzorima ne sme biti pokrivena zavesama, radijatorskim oblogama, ili drugim preprekama, postavljene vertikalno ili u uskim nišama. U protivnom nece biti moguce precizno kontrolisati temperaturu.

U drugim slucajevima, možda ce biti potrebno instalirati daljinski senzor.

Ne zahtevaju prikljucak na mrežu ili drugi izvor energije. Promena temperature vazduha proporcionalna je promeni u vretenu ventila. Ako se temperatura vazduha u sobi povecava zbog Sunca, na primer, tecnost u senzoru temperature se širi i utice na zatvaranje cevi. Ovo prigušuje vodu na ulazu u radijator putem vretena ventila.

Ako se temperatura u prostoriji smanji, dogada se suprotan proces. Promena u koraku vretena ventila uzrokovane promenom u temperaturi mogu se uzeti kao 0,22 mm po K promene sobne temperature.

Standardna termo glava serije DX isporucuje se za opseg regulacije temperature od 16-28 C.Proizvodi iz grupe "Termoglave"

Termoglava Heimeier K glava

K glava

Termoglava Heimeier K glava sa sondom

K glava sa sondom

Termoglava Giacomini R470

R470

Termoglava Giacomini T470C

T470C

Termoglava Giacomini R456

R456

Termoglava Giacomini R452

R452

Termoglava Giacomini R458

R458

Termoglava Giacomini R462L1

R462L1

Herz termoglava standard

Termoglava standard

Herz termoglava mini

Termoglava miniIzrada sajtova: Blue City Media

Copyright Metacon d.o.o. 2015
Savska 2a, Ostružnica