Sušači peškira Batherm

Sušači peškira Batherm


BATHERM cevni radijatori (sušači peškira), dizajnirani su da omoguće maksimalnu udobnost ambijenta vašeg kupatila. Svojom konstrukcijom i snagom pružaju istovremeno toplo kupatilo, suve peškire i bade mantile. Toplotu zrače ravnomerno, blago i tiho u 18 različitih varijacija.

Namenjeni su za postavljanje na zid i isporučuju se sa svim potrebnim elementima za montažu, koja je laka i jednostavna. Ne zahteva posebno održavanje. Energetski jako efikasan i nudi i do 20% više energije u odnosu na sušače sličnih dimenzija koji se mogu naći na tržištu. Zbog toga, uz manje investicione troškove, zahteva i manje prostora za postavljanje.

Batherm sušači izrađuju se od čeličnih nerđajućih cevi, prečnika 22 mm, blago savijenih tako da daju lučni profil radijatoru. Standardne širine su 400, 500 i 600 mm, a visine od 788 do 1755 mm. Raspon toplota koje se mogu dobiti je od 442 do 1368 W.

Radijator se isporučuje u standardnoj beloj boji RAL 9003. Može se kombinovati sa radijatorskom armaturom svih proizvođača. Otvori za priključak na toplovodni sistem su dimenzija 1/2"


CenovnikProizvodi iz grupe

Batherm

Batherm

exclusive

Exclusive

Radiatori 2000

Radiatori 2000Izrada sajtova: Blue City Media

Copyright Metacon d.o.o. 2015
Savska 2a, Ostružnica