Aluminijumski radijatori GLOBAL OSCAR

Aluminijumski radijatori GLOBAL OSCAR


Sa radijatorom Global podešavanje teperature je lako i malo košta. Na taj način se dobija, za kratko vreme, jedna idealna temperatura za svaki ambijent, prema ličnim potrebama i stvarna ušteda energije. Osim toga mala specifična težina aluminijuma omogućava lako i precizno izvođenje. Široka paleta dimenzija i jednostavno kombinovanje elemenata omogućavaju idealno rešenje za svaki ambijenat, dok odavanje visoke toplotne energije omogućuje korišćenje u malim prostorijama.

Radijatori se mogu upotrebljavati u svim instalacijama grejanja toplom vodom do 100°C sa radnim pritiskom do 6 bara. Mogu se instalirati u sistemu koristeći čelične, bakarne ili termoplastične cevi.

Radijatori Global imaju dug vek trajanja zahvaljujući materijalu korišćenom u livenju elemenata (legura aluminijuma atestirana prema standardu EN AB 46100) i jedinstvenom načinu farbanja: dva puta potapanje u kadama “anoforezis” boje a zatim tretirano epoksidnim prahom.

Radijatori GLOBAL imaju 10 godina garancije od datuma proizvodnje.

Ova garancija omogućava zamenu onih elemenata koji se pokazuju neupotrebljivi zbog nedostataka u materijalu ili u proizvodnji, ali samo pod uslovom da je instalacija urađena prema važećim pravilima i uputstvu navedenom pod “pravilna instalacija”.


CenovnikProizvodi iz grupe

FARAL ALBA

FARAL ALBA

FARAL FLY

FARAL FLY

FARAL TROPICAL

FARAL TROPICAL

GLOBAL OSCAR

GLOBAL OSCAR

GLOBAL VOX

GLOBAL VOX

LIPOVICA ORDION

Lipovica OrionIzrada sajtova: Blue City Media

Copyright Metacon d.o.o. 2015
Savska 2a, Ostružnica