Oprema za solarne sisteme

Diferencijalni termostat first


Diferencijalni termostat koristi se da automatski uključuje i isključuje cirkulacionu pumpu ili elektromotoroni ventil u zavisnosti od odnosa temperature vode u sistemu i temperature vode u solarnom akumulacionom bojleru. U ponudi su sledeći modeli:

DTC 200/2G
Diferencijalni termostat, dizajniran za kontrolu zagrevanja akumulacionog bojlera sanitarne vode od strane jednog izvora toplote (solarni kolektori, kotlovi, toplotne pumpe). Takođe se može koristiti za kontolu u sistemima hlađenja. Može se kombinovati sa elektromotornim ventilom EMV110, cirkulacionim pumpama, gorionicima na gas i tečno gorivo i električnim grejačima.

DTC 200/4
Diferencijalni termostat, dizajniran za kontrolu zagrevanja akumulacionog bojlera sanitarne vode od strane jednog ili dva izvora toplote (solarni kolektori, kotlovi, toplotne pumpe). Za razliku od prethodnog isporučuje se sa četiri senzora. Može se kombinovati sa elektromotornim ventilom EMV110, cirkulacionim pumpama za svaki grejni krug.

DTC 100/2
Diferencijalni termostat, dizajniran za kontrolu zagrevanja akumulacionog bojlera sanitarne vode od strane jednog izvora toplote (solarni kolektori, kotlovi, toplotne pumpe). Može se kombinovati sa elektromotornim ventilom EMV110, cirkulacionim pumpama.

DTC 100/4TD
Diferencijalni termostat, dizajniran za kontrolu zagrevanja akumulacionog bojlera sanitarne vode od strane jednog ili dva izvora toplote (solarni kolektori, kotlovi, toplotne pumpe). Za razliku od prethodnog isporučuje se sa četiri senzora. Može se kombinovati sa elektromotornim ventilom EMV110, cirkulacionim pumpama za svaki grejni krug gorionicima na gas i tečno gorivo i električnim grejačima. Omogućava digitalno podešavanje parametara i očitavanje temperatura na digitalnom displeju.


CenovnikOstali proizvodi iz grupe "Oprema za solarne sisteme"

Diferencijalni termostat euroster

Termostat euroster

Sigurnosna oprema

Sigurnosna oprema

Solarna pumpna grupa

Solarna pumpna grupaIzrada sajtova: Blue City Media

Copyright Metacon d.o.o. 2015
Savska 2a, Ostružnica